Lauri Vassinen NORD DDB:n Suomen toimintojen johtoon

Lauri Vassinen NORD DDB:n Suomen toimintojen johtoon
Lauri Vassinen
Lauri Vassinen

Lauri Vassinen, NORD DDB/FINLAND

Uusi yhteispohjoismainen toimisto NORD DDB on nimittänyt Lauri Vassisen Suomen toimitusjohtajaksi 1.5.2017 alkaen. Vassisen vastuulle tulevat luovan johtajan position lisäksi Suomen toiminnan rakentaminen ja NORD DDB:n tuotteiden kehittäminen pohjoismaisen markkinan tarpeisiin.

”Odotan innolla pohjoismaisen talenttimme integroimista suomalaisten asiakkaidemme palvelukseen. Oma työmme saa mittavan vahvistuksen ja kansainvälistyy kertaheitolla”, Vassinen toteaa.

”NORD DDB:n tulevan luovan johtajan Andreas Dahlqvistin johdolla ja toimitusjohtaja Niclas Melinin kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta nostamme luovuuden keskiöön NORD DDB:ssä”, Vassinen kertoo. ”Siksi luovia tekijöitä nousee myös toimiston johtoon. Tukholmassa toimintaa johtavat kaksikkona Jacob Sandström ja Tove Langseth.”

”Luovana ja humaanina ihmisenä Lauri on omimmillaan ihmisten ja asiakkaiden kanssa, ratkomassa asiakkaiden ongelmia. On luontevaa nostaa hänet vetämään Helsingin toimistoa ja rakentamaan vahvaa, pohjoismaisesti integroitua tarjontaa Suomen markkinoille”, Niclas Melin korostaa.

Lauri Vassisen ottaessa vastuulleen Suomen toimiston johtajuuden Rainer Lindqvist keskittyy asiakastyöhön. Niclas Melin kiittää Raineria lähes 15 vuoden työstä DDB Helsingin toimitusjohtajana: ”Jatkan mielelläni yhteistyötä hänen kanssaan uudessa organisaatiossamme.”

Rainer Lindqvist on tyytyväinen uudistukseen: ”Muutama vuosi sitten virittämämme idea muuttuu nyt todeksi. Oma toiveeni oli alusta lähtien saada uuden toimiston johtoon luovaa verta. Mahtavaa, että tämä henkilö on tuttu kollegani.”

NORD DDB on täyden palvelun markkinointiviestinnän kumppani ilman rajoja. 400 markkinointiviestinnän ammattilaista Pohjoismaiden kaikilla markkinoilla. Maailmanluokan luovuus yhdistettynä paikalliseen erityisosaamiseen.

0 Comments

Leave a reply